به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ دکتر محمد بدوی معاون پژوهشی تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز، در نشست خبری هفته پژوهش و فناوری که امروز ۲۴آذر برگزار شد، با اعلام این موضوع که با وجود ۲۶ مرکز دانشگاهی و ۲۱ پژوهشکده، واحدهای فناوری پژوهش، جایگاه مستقلی ندارند، عنوان کرد: ۱۶ واحدفناوری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور مستقر است که باید در پارک علم و فناوری باشند.
بدوی از تاسیس پژوهشکده سلامت و پارک علم وفناوری رشد خبر داد و گفت: درحال انجام آن هستیم، محل مشخص و نیازمندی های این مرکز جمع آوری شده است، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی نیز قول همکاری برای تامین بودجه را داده اند،
صدور هزار و ۱۴۰ کد اخلاق ایده ها
وی با بیان اینکه هر طرح تحقیقاتی برای تصویب لازم است از کمیته اخلاق بگذرد، افزود: به دلیل انباشتگی پرونده بر آن شدیم مجوز کمیته اخلاق دانشکده پژوهش را از دانشگاه علوم پزشکی بگیریم تا کد اخلاق صادر کند و به این شکل در سال گذشته هزار و ۱۴۰ کد اخلاق داده شده است.
وی از راه اندازی طرح «بهسان» که الکترونیکی است، سخن گفت و افزود: با این طرح برای ثبت از وقتی که پروپوزال یک طرح نوشته می شود تا به سر انجام برسد دیگر نیاز به مراجعه حضوری نیست و تمام مراحل و هزینه ها به صورت الکترونیکی انجام شده و در همان جا هم ثبت می شود.
رتبه برتر ثبت سرطان در کشور
بدوی از دیگر فعالیتهای دانشکده پژوهش تشکیل دبیر خانه و کمیته ثبت بیماری، برای بررسی وضعیت سلامت استان را نام برد و اظهار کرد: باید نوع بیماری ها و وضعیت بیماران را بررسی و ثبت کنیم، در غیر اینصورت جواب علمی و مستند برای بررسی سلامت استان نداریم، در این زمینه سال گذشته در ثبت بیماری سرطان رتبه برتر کشور را داشته ایم.
وی اضافه کرد: در طرح بزرگ سلامت سرطان و سلامت کبد بیش از ۳۲ هزار نفر از استان شناسایی شده و قابل پیگیری هستند، به غیر از آن طرح سلامت کارکنان دانشگاه که ۱۸ هزار نفر را در بر می گیرد و ۲۰ ساله است نیز انجام شده تا دانشگاه آنها را تحت حمایت قرار دهد و اطلاعاتی از افراد در این زمینه ها داشته باشیم.
معاون پژوهشی تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه در زمینه فن آوری باید از دانشگاه های پژوهشی به سمت فناوری برویم تا ایده ها را تبدیل به محصول و اشتغال کنیم، خاطر نشان کرد: به این طریق افراد از ایده ها کسب درآمد می کنند و به عنوان کارآفرین معرفی می شوند.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور در شاخص های -تیتر یک پژوهشی- که تا پیش از این در بین ۹ استان بوده و مازندران به تازگی به آن اضافه شده، همیشه بین دانشگاههای برتر کشور بوده است.
بدوی سیستم آموزشی از آموزش و پرورش تا دانشگاه ما را پر از ایراد خوانده و تاکید کرد: شکل آموزشی ما رقابتی است و تعاملی نیست، با چوب جادویی نمی توانیم رتبه دانشگاه را ارتقا دهیم مگر زیر ساخت های ما به روز شود.
انتهای پیام/
نظر شما